Items where Author is "Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 57.

Article

Prof. Dr. Ir. I Ketut Satriawan, M.T., I KETUT SATRIAWAN and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2019) ANALISIS DISTRIBUSI DAN MARGIN PEMASARAN IKAN CAKALANG DI KEDONGANAN, KABUPATEN BADUNG. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 7 (3). ISSN 2503-488X

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Cokorda Anom Bayu Sadyasmara, S.TP., M.Sc., COKORDA ANOM BAYU SADYASMARA (2019) ANALISIS KEPUASAN KONSUMEN TERHADAP KUALITAS PRODUK DAN PELAYANAN MANGSI GRILL AND COFFEE DENPASAR. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 7 (3). ISSN 2503-488X

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO (2019) PENGARUH PENAMBAHAN pH BUFFER-EKSTRAK KUNYIT, EKSRAK DAUN ASAM DAN KOMBINASI EKSTRAK KUNYIT DAUN ASAM (Curcuma domestica Val. - Tamarindus indicia L.) TERHADAP KARAKTERISTIK KRIM. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 7 (3). ISSN 2503-488X

Ir. Anak Agung Putu Agung Suryawan Wiranatha, M.Sc., Ph.D., Anak Agung Putu Agung Suryawan Wiranatha and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2019) PENGARUH SUHU DAN PENAMBAHAN BAHAN ABRASIVE KULIT ARI BIJI KAKAO TERHADAP KARAKTERISTIK KRIM BODY SCRUB. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 7 (3). ISSN 2503-488X

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2019) Characteristics of bio-plastic composites from the modified cassava starch and konjac glucomannan. Journal of Applied Horticulture, 21 (1). ISSN 0972-1045

Prof. Dr. Ir. I Ketut Satriawan, M.T., I KETUT SATRIAWAN and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2019) ANALISIS KEPUASAN KONSUMEN DENGAN MENGGUNAKAN METODE CUSTOMER SATISFACTION INDEX (Studi Kasus C'BeztTaman Griya). Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 7 (2). ISSN 2503-488X

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI (2019) ANALISIS KEPUTUSAN KONSUMEN TERHADAP PEMBELIAN JERUK KINTAMANI DI KOTA DENPASAR. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 7 (12). ISSN 2503-488X

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI (2019) ANALISIS KEPUTUSAN KONSUMEN TERHADAP PEMBELIAN JERUK KINTAMANI DI KOTA DENPASAR. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 7 (2). ISSN 2503-488X

Ir. Anak Agung Putu Agung Suryawan Wiranatha, M.Sc., Ph.D., Anak Agung Putu Agung Suryawan Wiranatha and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2019) Analisis Kelayakan Finansial Budi Daya lele Dumbo. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 7 (2). ISSN 2503-488X

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO (2019) Relationship of turmeric and tamarind leaf extract ratio with induction time and antioxidant activity synergism. Journal of Applied Horticulture, 21 (2). ISSN 0972-1045

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Dr. Ir. Lutfi Suhendra, LUTFI SUHENDRA (2019) Pengaruh Nilai Hydrophile-Liphophile Balance (HLB) dan Jenis Ekstrak terhadap Karakteristik Krim Kunyit-Lidah Buaya (Curcuma domestica Val.- Aloe vera). Jurnal Agrotekno, 4 (1). ISSN 2503-0523 dan 2548-8023

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2018) APLIKASI COMMODITY SYSTEM ASSESSMENT METHOD (CSAM) PADA PENANGANAN PASCAPANEN BAWANG MERAH (Allium ascalonicum L.) DARI PETANI DI KECAMATAN KINTAMANI SAMPAI DENPASAR. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 6 (3). ISSN 2503-488X

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Cokorda Anom Bayu Sadyasmara, S.TP., M.Sc., COKORDA ANOM BAYU SADYASMARA (2018) ANALISIS KEPUASAN KONSUMEN TERHADAP KUALITAS PRODUK KOPI DAN KUALITAS PELAYANAN MENGGUNAKAN METODE IMPORTANCE PERFOMANCE ANALYSIS (Studi Kasus Di Geo Coffee). Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 6 (2). ISSN 2503-488X,

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2018) Bio-plastic characteristic from cassava starch modified in variatiations the temperature and pH of gelatinization. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 9 (2). ISSN 0975-8585

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI (2018) EVALUASI KARAKTERISTIK KRIM EKSTRAK KUNYIT (Curcuma domestica Val.) PADA BERBAGAI FORMULASI. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 6 (1). ISSN 2503-488X

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Dr. Gusti Ayu Kadek Diah Puspawati, S.TP., M.Si., GUSTI AYU KADEK DIAH PUSPAWATI (2018) Potential of turmeric - tamarind beverage (Curcuma domestica Val. - Tamarindus indica L.) to decrease blood glucose in hyperglycemic mice. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 9 (2). ISSN 0975-8585

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. I Ketut Satriawan, M.T., I KETUT SATRIAWAN (2018) STRATEGI PENGEMBANGAN USAHA PRODUK TEH CELUP ROSELA (Hibiscus sabdariffa L.) UD. BALI GENDIS, KLUNGKUNG. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 6 (1). ISSN 2503-488X

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Prof. Dr. Ir. I Ketut Satriawan, M.T., I KETUT SATRIAWAN (2018) THE STABILITY OF ANTIOXIDANTS TURMERIC (Curcuma domestica Val.) AND TAMARIND (Tamarindus indica L.) LEAVES EXTRACT DURING STORAGE. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 9 (2). ISSN 0975-8585

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2018) JALUR DISTRIBUSI DAN UPAYA PERBAIKAN PASCAPANEN BUNGA POTONG KRISAN (Dendrathema grandiflora) DARI PETANI DESA PANCASARI BULELENG SAMPAI PENGECER. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 6 (4). ISSN 2503-488X

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. G.P. Ganda Putra, M.P., G. P. GANDA PUTRA (2018) Pengaruh Penambahan Bubuk Kakao (Theobroma Cacao L.) dan Suhu Pemanasan terhadap Karakteristik Krim Bodi Scrub. AGROTECHNO, 3 (2). ISSN ISSN: 2503-0523 e-ISSN: 2548-8023

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2018) The Surface Profile and Functional Group of Bio-Plastic Composites in Variations of Ratio of Starch, Glucomannan and Carrageenan. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 9 (5). ISSN 0975-8585

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and I Gusti Ayu Lani Triani, S.TP., M.Si., I GUSTI AYU LANI TRIANI (2017) PENGARUH BLENDING KOPI ROBUSTA DAN ARABIKA TERHADAP KUALITAS SEDUHAN KOPI. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 5 (3). ISSN ISSN : 2503-488X

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and I Gusti Ayu Lani Triani, S.TP., M.Si., I GUSTI AYU LANI TRIANI (2017) PENGARUH JENIS PELARUT DAN SUHU PENGERINGAN TERHADAP KARAKTERISTIK EKSTRAK PADA BUAH KELUBI (Eliodoxa conferta). Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 5 (3). ISSN ISSN : 2503-488X, Vol 5, No 3, September 2017 (35-44)

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2017) Biodegradable Plastic Characteristics of Cassava Starch Modified in Variations Temperature and Drying Time. Chemical and Process Engineering Research, 4 (49). ISSN ISSN 2224-7467 (Paper) ISSN 2225-0913 (Online)

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO (2017) HUBUNGAN LAMA SIMPAN DENGAN KARAKTERISTIK MUTU PADA BEBERAPA FORMULASI KRIM EKSTRAK KUNYIT (Curcuma domestica Val.). Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 5 (4). ISSN ISSN : 2503-488X

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Dr. dr. Anak Agung Gde Putra Wiraguna, Sp.KK (K).,FINSDV, FAADV, Anak Agung Gde Putra Wiraguna (2017) The Potential of Turmeric and Tamarind Leaves Extract (Curcuma Domestica Val - Tamarindus Indica L) as Anti-collagenase Cream. Journal of Chemical and Pharmaceutical Research, 9 (12). ISSN 0975-7384

Prof. Dr. Ir. I Ketut Satriawan, M.T., I KETUT SATRIAWAN and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2017) Stability of Emulsion Cream Extract Turmeric (Curcuma domestica Val.) in Various Concentration. Journal of Biology, Agriculture and Healthcare, 7 (2). ISSN 2224-3208 (Print) 2225-093X (Online)

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Prof. Ir. Nyoman Semadi Antara, M.P. Ph.D., NYOMAN SEMADI ANTARA and Dr. Ir. I Nengah Kencana Putra, M.S., I Nengah Kencana Putra (2016) An Assessment of Antioxidant Characteristics from different ratios Of Turmeric and Tamarind (Curcuma domestica Val.-Tamarindus indica L.) Leaves extracts. Australian Journal of Basic and Applied Science, 10 (14). ISSN 1991-8178

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2016) PROFIL PERMUKAAN DAN GUGUS FUNGSI BIOPLASTIK PATI SINGKONG TERMODIFIKASI. Media Ilmiah Teknologi Pangan, 3 (2). ISSN 2477-2739

Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2016) Pengaruh Umur Panen dan Tingkat Maserasi terhadap Kandungan Kurkumin dan Aktifitas Antioksidan Ekstrak Kunyit. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 4 (3). ISSN 2503-488X

Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2016) Studi Kapasitas dan Sinergisme Antioksidan pada Ekstrak Kunyit dan Daun Asam. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 4 (3). ISSN 2503-488X

Ir. Anak Agung Putu Agung Suryawan Wiranatha, M.Sc., Ph.D., Anak Agung Putu Agung Suryawan Wiranatha and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2016) ANALISIS JALUR DISTRIBUSI SAYURAN BUNGA KOL (Brassica oleraceae) DARI PETANI DI KECAMATAN BATURITI HINGGA KONSUMEN DI KOTA DENPASAR. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 4 (2). ISSN 2503-488X

Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2016) PENGARUH UMUR PANEN DAN TINGKAT MASERASI TERHADAP KANDUNGAN KURKUMIN DAN AKTIVITAS ANTIOKSIDAN EKSTRAK KUNYIT (Curcuma domestica Val.). Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 4 (2). ISSN 2503-488X

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. I Ketut Satriawan, M.T., I KETUT SATRIAWAN (2016) ANALISIS NILAI TAMBAH PENGOLAHAN KOPI ARABIKA KINTAMANI BANGLI. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 4 (4). ISSN 2503-488X,

Ir. Ida Bagus Wayan Gunam, M.P., Ph.D., Ida Bagus Wayan Gunam and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Yohanes Setiyo, M.P., Yohanes Setiyo and A.A. Made Dewi Anggreni, S.TP., M.Si., A. A. MADE DEWI ANGGRENI and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2016) COMBINATION OF FILTER MEDIA TO REDUCE TOTAL SUSPENDED SOLID, BIOLOGICAL AND CHEMICAL OXYGEN DEMAND IN WASTEWATER USING INSTALLATION OF HORIZONTAL ROUGHING FILTER. Asian Journal of Microbiology, Biotechnology and Environmental Sciences, 18 (4). ISSN 09723005

Ir. Anak Agung Putu Agung Suryawan Wiranatha, M.Sc., Ph.D., Anak Agung Putu Agung Suryawan Wiranatha and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2015) ANALISIS JALUR DISTRIBUSI SAYURAN BUNGA KOL (Brassica oleraceae) DARI PETANI DI KECAMATAN BATURITI HINGGA KONSUMEN DI KOTA DENPASAR. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 4 (2). ISSN 2503-488X

I Gusti Ayu Lani Triani, S.TP., M.Si., I GUSTI AYU LANI TRIANI and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2015) Korelasi antara residu insektisida berbahan aktif klorpirifos dengan karakteristik fisik kacang panjang (Vigna sinensis) yang dijual di pasar tradisional Kota Denpasar. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 3 (1). ISSN 2503 - 488X

Ir. Anak Agung Putu Agung Suryawan Wiranatha, M.Sc., Ph.D., Anak Agung Putu Agung Suryawan Wiranatha and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2015) The Characteristics of Coffee Powder Quality in Treatment Fermentation Time and Temperature in Medium Kombucha Tea. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 03 (01). ISSN 2503-488X

Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2015) PENGARUH JENIS PENGEMAS DAN SUHU PENYIMPANAN TERHADAP KARAKTERISTIK ADONAN SATE LILIT (LULUH). Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 3 (4). ISSN 2503-488X

I Gusti Ayu Lani Triani, S.TP., M.Si., I GUSTI AYU LANI TRIANI and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2015) PENGARUH WAKTU PENYEMPROTAN TERAKHIR SEBELUM PANEN TERHADAP RESIDU PROFENOFOS DAN KARAKTERISTIK SENSORIS KUBIS (Brasicca oleracea var capitata). Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 3 (4). ISSN OJS Unud

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Dr. Gusti Ayu Kadek Diah Puspawati, S.TP., M.Si., GUSTI AYU KADEK DIAH PUSPAWATI (2014) POTENSI MINUMAN KUNYIT ASAM (Curcuma domestica Val. - Tamarindus indica L.) SEBAGAI MINUMAN KAYA ANTIOKSIDAN. Agritech, 34 (1). ISSN 0216-0455

Conference or Workshop Item

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2019) The Potential Development of Eco-Edu-Spiritual Tourism As an Effort to Support the Creative Economy in the Flow of the River Ayung in Denpasar City. In: UNSPECIFIED.

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI (2019) BIO-PLASTIC COMPOSITE CHARACTERISTICS OF THE MODIFIED CASSAVA STARCH - GLUCOMANNAN IN VARIATIONS OF TYPES AND ADDITION OF FILLERS. In: UNSPECIFIED.

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Prof. Dr. Ir. I Ketut Satriawan, M.T., I KETUT SATRIAWAN (2019) CHARACTERISTICS OF TURMERIC AND TAMARIND LEAF EXTRACT CREAMIN HYDROPHILE- LIPHOPILEBALANCE AND STORAGE TIME VARIATION. In: UNSPECIFIED.

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Prof. Dr. Ir. I Ketut Satriawan, M.T., I KETUT SATRIAWAN (2019) Characteristics Of Turmeric And Tamarind Leaf Extract Cream In Hydrophile-Lipophile Balance And Perfume Type Variation. In: UNSPECIFIED.

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Prof. Ir. Nyoman Semadi Antara, M.P. Ph.D., NYOMAN SEMADI ANTARA and Dr. Ir. I Nengah Kencana Putra, M.S., I Nengah Kencana Putra (2018) LC-MS Based Metabolite Profiling of Ethanolic Extracts From Curcuma domestica Val. varieties Turina-1. In: UNSPECIFIED.

Prof. Dr. Ir. I Ketut Satriawan, M.T., I KETUT SATRIAWAN and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Gede Arda, S.TP., M.Sc., GEDE ARDA (2018) The Wholeness of Loloh Cemcem Production System in Tohpati Village, Banjarangkan, Klungkung, Bali. In: UNSPECIFIED.

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI (2018) The surface profile and functional group of bioplastic composites in variation of ratio starch, glucomannan and carrageenan. In: UNSPECIFIED.

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO (2018) ANTIOXIDANT SINERGISM OF TURMERIC AND TAMARIND LEAF EXTRACTS (Curcuma Domestica Val. - Tamarindus Indica L.) IN THE LINOLEAT SYSTEM. In: UNSPECIFIED.

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2018) CHARACTERISTICS OF BIOPLASTIC COMPOSITES IN A RATIO VARIATION OF MODIFIED CASSAVA STARCH - GLUCOMANNAN AND ACETIC ACID CONCENTRATION. In: UNSPECIFIED.

Prof. Dr. Ir. I Ketut Satriawan, M.T., I KETUT SATRIAWAN and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Ir. Ida Bagus Wayan Gunam, M.P., Ph.D., Ida Bagus Wayan Gunam and I Wayan Gede Sedana Yoga, S.TP., M.Agb., I WAYAN GEDE SEDANA YOGA (2017) Aplikasi Teknologi Peningkatan Nilai Tambah Komoditi Jahe dan Kunyit di Subak Abian Batulantang, Kecamatan Petang Badung. In: UNSPECIFIED.

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2017) KARAKTERISTIK BIOPLASTIK PATI SINGKONG TERMODIFIKASI DALAM VARIASI SUHU DAN pH GELATINISASI. In: UNSPECIFIED.

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Prof. Dr. Ir. I Ketut Satriawan, M.T., I KETUT SATRIAWAN (2016) SINERGISME ANTIOKSIDAN EKSTRAK KUNYIT DAN DAUN ASAM (Curcuma Domestica Val. - Tamarindus Indica L.) SERTA STABILITAS AKTIVITAS ANTIOKSIDATIFNYA SELAMA PENYIMPANAN. In: UNSPECIFIED.

Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2015) The Effect of Maltodextrin Concentration and Drying Temperature to Antioxidant Content of Sinom Beverage Powder. In: UNSPECIFIED.

Book

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2018) Ensiklopedia Produk Pangan Indonesia Jilid 2. 1 ed. IPB Press. ISBN 978-602-440-503-4

Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2018) inovasi Teknologi Pertanian untuk Menunjang Agroindustri. 1 ed. Swasta Nulus. ISBN 978-602-5742-36-1

Patent

UNSPECIFIED (2018) MINUMAN KUNYIT ASAM (Curcuma domestica Val.- Tamarindus indica L.) SEBAGAI PENURUN KADAR GLUKOSA DARAH. .

This list was generated on Mon May 6 15:44:19 2024 WITA.