Items where Author is "I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 50.

Article

Ir. Ida Bagus Wayan Gunam, M.P., Ph.D., Ida Bagus Wayan Gunam and Dr. Ir. Yohanes Setiyo, M.P., Yohanes Setiyo and Prof. Ir. Nyoman Semadi Antara, M.P. Ph.D., NYOMAN SEMADI ANTARA and I Made Mahaputra Wijaya, ST., I MADE MAHAPUTRA WIJAYA and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2020) ENHANCED DELIGNIFICATION OF CORN STRAW WITH ALKALINE PRETREATMENT AT MILD TEMPERATURE. Rasayan Journal of Chemistry, 13 (2). ISSN 0974-1496 | e-ISSN: 0976-0083

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2019) Characteristics of bio-plastic composites from the modified cassava starch and konjac glucomannan. Journal of Applied Horticulture, 21 (1). ISSN 0972-1045

Ir. Made Pharmawati,M,Sc., PhD, MADE PHARMAWATI and Dr. Dra Anak Agung Sagung Alit Sukmaningsih K., M.Repro, ANAK AGUNG SAGUNG ALIT SUKMANINGSIH K. and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Iriani Setyawati S.Si., M.Si., Iriani Setyawati (2018) PEMBIBITAN TANAMAN HIAS UNTUK PENINGKATAN LIFE SKILL ANAK-ANAK PANTI ASUHAN SOS DESA TARUNA TABANAN BALI. Buletin Udayana Mengabdi, 17 (2). ISSN  ISSN: 1412?0925

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2018) Bio-plastic characteristic from cassava starch modified in variatiations the temperature and pH of gelatinization. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 9 (2). ISSN 0975-8585

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2018) The Surface Profile and Functional Group of Bio-Plastic Composites in Variations of Ratio of Starch, Glucomannan and Carrageenan. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 9 (5). ISSN 0975-8585

Dr.Ir. Luh Putu Wrasiati, M.P., LUH PUTU WRASIATI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2017) KARAKTERISTIK GULA CAIR DARI AMPAS PADAT PRODUK BREM DI PERUSAHAAN Fa. UDIYANA PADA PERLAKUAN KONSENTRASI H2SO4 DAN WAKTU HIDROLISIS. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 5 (3). ISSN 2503-488X

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Ni Luh Yulianti, S.TP., M.Si., Ni Luh Yulianti (2017) PENERAPAN IPTEK BAGI PETANI JAMBU METE DI KABUPATEN KARANGASEM. Buletin Udayana Mengabdi, 19 (3). ISSN 1412-0925

Ir. Ida Bagus Wayan Gunam, M.P., Ph.D., Ida Bagus Wayan Gunam and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2017) PENGARUH BERBAGAI MEREK DRIED YEAST (Saccharomyces sp) DAN pH AWAL FERMENTASI TERHADAP KARAKTERISTIK WINE SALAK BALI. Jurnal Teknologi Industri dan Hasil Pertanian, 22 (2). ISSN 1410-3044 dan 2302-4399 (online)

I Wayan Rai Widarta, S.TP., M.Si., I WAYAN RAI WIDARTA and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2017) Ekstraksi Komponen Bioaktif Daun Alpukat dengan Bantuan Ultrasonik pada Berbagai Jenis dan Konsentrasi Pelarut. AGRITECH Jurnal Teknologi Pertanian, 37 (2). ISSN 0216-0455

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2017) Biodegradable Plastic Characteristics of Cassava Starch Modified in Variations Temperature and Drying Time. Chemical and Process Engineering Research, 4 (49). ISSN ISSN 2224-7467 (Paper) ISSN 2225-0913 (Online)

I Wayan Gede Sedana Yoga, S.TP., M.Agb., I WAYAN GEDE SEDANA YOGA and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2017) Manajemen Rantai Pasok Beberapa Komoditas Hortikultura di Kabupaten Klungkung. AGROTECHNO, 2 (1). ISSN 2503-0523

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2017) PENGARUH FORMULASI CARBOXYMETHYL CELLULOSE DAN ASAM STEARAT TERHADAP KARAKTERISTIK GEL BIOETANOL. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 5 (2). ISSN 2503-488X,

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2017) KARAKTERISTIK MUTU DAN RENDEMEN ALGINAT DARI EKSTRAK RUMPUT LAUT Sargassum sp. DENGAN MENGGUNAKAN LARUTAN ASAM ASETAT. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 5 (5). ISSN 503-488X

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2017) PENGARUH SUHU DAN LAMA PEMANASAN EKSTRAKSI TERHADAP RENDEMEN DAN MUTU ALGINAT DARI RUMPUT LAUT HIJAU Sargassum sp. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 5 (1). ISSN 2503-488X

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2017) Pengaruh penambahan kalsium asetat dan bioethanol terhadap karakteristik bioethanol gel. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 5 (1). ISSN 2503-488X

I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and I Wayan Gede Sedana Yoga, S.TP., M.Agb., I WAYAN GEDE SEDANA YOGA and Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO (2017) Physical and Thermal Characteristics of Solid Bio Ethanol. Journal of Energy Technologies and Policy, 7 (5). ISSN 2224-3232

Prof. Dr. Ir. G.P. Ganda Putra, M.P., G. P. GANDA PUTRA and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2016) PENGARUH PENAMBAHAN INOKULUM Saccharomyces cerevisiae DAN LAMA FERMENTASI TERHADAP KARAKTERISTIK CUKA FERMENTASI DARI CAIRAN PULPA HASIL SAMPING FERMENTASI BIJI KAKAO (Theobrama cacao L.). Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 4 (3). ISSN 2503-488X

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2016) PROFIL PERMUKAAN DAN GUGUS FUNGSI BIOPLASTIK PATI SINGKONG TERMODIFIKASI. Media Ilmiah Teknologi Pangan, 3 (2). ISSN 2477-2739

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2016) Profil Permukaan Dan Gugus Fungsi Bioplastik Pati Singkong Termodifikasi. Media Ilmiah Teknologi Pangan, 3 (2). ISSN 2477-2739

Dr. Ir. Ni Made Wartini, M.P., NI MADE WARTINI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2016) Karakteristik Minyak Atsiri Bunga Kamboja Cendana Hasil Perlakuan Lama Curing dan Lama Ekstraksi. AGROTECHNO, 11 (1). ISSN ISSN: 2503-0523

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2016) Karakteristik fisik dan mekanik bioplastik (studi konsentrasi tapioka dan perbandingan campuran pemlastis). Media Ilmiah Teknologi Pangan, 3 (1). ISSN 2477-2379

Ir. Ida Bagus Wayan Gunam, M.P., Ph.D., Ida Bagus Wayan Gunam and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Yohanes Setiyo, M.P., Yohanes Setiyo and A.A. Made Dewi Anggreni, S.TP., M.Si., A. A. MADE DEWI ANGGRENI and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2016) COMBINATION OF FILTER MEDIA TO REDUCE TOTAL SUSPENDED SOLID, BIOLOGICAL AND CHEMICAL OXYGEN DEMAND IN WASTEWATER USING INSTALLATION OF HORIZONTAL ROUGHING FILTER. Asian Journal of Microbiology, Biotechnology and Environmental Sciences, 18 (4). ISSN 09723005

Dr.Ir. Luh Putu Wrasiati, M.P., LUH PUTU WRASIATI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2016) PEMANFAATAN AMPAS PADAT BREM CAIR MENJADI GULA CAIR. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 4 (4). ISSN 2503-448X

Dr. Ir. Ni Made Wartini, M.P., NI MADE WARTINI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2016) PENGARUH PENAMBAHAN ETANOL DAN LAMA FERMENTASI LANJUTAN CAIRAN PULPA HASIL SAMPING FERMENTASI BIJI KAKAO TERHADAP KARAKTERISTIK CUKA KAKAO. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 4 (4). ISSN 2503-488X

Ir. Ida Bagus Wayan Gunam, M.P., Ph.D., Ida Bagus Wayan Gunam and Prof. Ir. Nyoman Semadi Antara, M.P. Ph.D., NYOMAN SEMADI ANTARA and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2016) PEMANFAATAN BAKTERI LOKAL UNTUK BIODESULFURISASI MINYAK DIESEL SEBAGAI UPAYA MEMPEROLEH ENERGI FOSIL BERKADAR SULFUR RENDAH.

Prof. Dr. Ir. I Ketut Satriawan, M.T., I KETUT SATRIAWAN and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2015) RENCANA BISNIS PENGEMBANGAN USAHA PENGOLAHAN METE (Anancardium occidentalle L) DI SUBAK ABIAN DHARMA SANTI, DESA DATAH - KARANGASEM. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 3 (3).

A.A. Made Dewi Anggreni, S.TP., M.Si., A. A. MADE DEWI ANGGRENI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2015) ANALISIS KANDUNGAN ANGKA LEMPENG TOTAL DAN Escherichia coli PADA IKAN NILA DAN MUJAIR DI UNIT PENGOLAHAN AIR LIMBAH (UPAL) PT. INDONESIA TOURISM DEVELOPMENT CORPORATION (ITDC). Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 3 (2). ISSN 2503 - 488X

A.A. Made Dewi Anggreni, S.TP., M.Si., A. A. MADE DEWI ANGGRENI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2015) PENGARUH JENIS MEDIA TERHADAP KONSENTRASI BIOMASSA DAN KLOROFIL MIKROALGA Tetraselmis chuii. Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 3 (2). ISSN 2503 - 488X

Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2015) PENGARUH SUHU DAN KONSENTRASI ENZIM AMILOGLUKOSIDASE PADA PROSES SAKARIFIKASI PRODUKSI GULA CAIR PATI UBI GADUNG (Dioscorea hispida Dennts). Jurnal Rekayasa dan Manajemen Agroindustri, 3 (2).

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and I Wayan Gede Sedana Yoga, S.TP., M.Agb., I WAYAN GEDE SEDANA YOGA (2015) Studi Konsentrasi Amiloglukosidase dan Saccharomyces cereviseae dalam Produksi Bioetanol dari Ubi Jalar Melalui Sakarifikasi Fermentasi Simultan. Media Ilmiah Teknologi Pangan, 2 (1). ISSN 2407-3814 (print), 2477-2730 (ejurnal)

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2014) Optimasi pH dan Suhu Proses Sakarifikasi F ermentasi Simultan Dalam Produksi Bioethanol dari Ubi Jalar . Media Ilmiah Teknologi Pangan, 1 (1). ISSN 2407 - 3814

I Wayan Rai Widarta, S.TP., M.Si., I WAYAN RAI WIDARTA and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2014) STABILITAS AKTIVITAS ANTIOKSIDAN EKSTRAK BEKATUL BERAS MERAH TERHADAP OKSIDATOR DAN PEMANASAN PADA BERBAGAI pH. Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, 25 (2). ISSN 1979-7788

Dr.Ir. Luh Putu Wrasiati, M.P., LUH PUTU WRASIATI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and I Wayan Gede Sedana Yoga, S.TP., M.Agb., I WAYAN GEDE SEDANA YOGA and I Made Mahaputra Wijaya, ST., I MADE MAHAPUTRA WIJAYA (2013) PEMANFAATAN LIMBAH AIR KELAPA MENJADI PRODUK COCO CIDER, KAJIAN PENAMBAHAN GULA DAN WAKTU FERMENTASI. Bumi Lestari Journal of Environment, 13 (1). ISSN 2527-6158

Dr. Ir. Lutfi Suhendra, LUTFI SUHENDRA and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2009) Potensi Aktivitas Antioksidan Biji Adas (Foeniculum vulgare Mill) Sebagai Penangkap Radikal Bebas). Jurnal Agrotekno, 15 (2). ISSN 0853-6414

Conference or Workshop Item

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI (2019) BIO-PLASTIC COMPOSITE CHARACTERISTICS OF THE MODIFIED CASSAVA STARCH - GLUCOMANNAN IN VARIATIONS OF TYPES AND ADDITION OF FILLERS. In: UNSPECIFIED.

Ir. Ida Bagus Wayan Gunam, M.P., Ph.D., Ida Bagus Wayan Gunam and Dr. Ir. Yohanes Setiyo, M.P., Yohanes Setiyo and Prof. Ir. Nyoman Semadi Antara, M.P. Ph.D., NYOMAN SEMADI ANTARA and I Made Mahaputra Wijaya, ST., I MADE MAHAPUTRA WIJAYA and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2019) Enhanced Delignification of Corn Stover with Alkaline Pretreatment at Mild Temperature. In: UNSPECIFIED.

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI and Ir. Amna Hartiati, M.P., AMNA HARTIATI (2018) The surface profile and functional group of bioplastic composites in variation of ratio starch, glucomannan and carrageenan. In: UNSPECIFIED.

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2018) CHARACTERISTICS OF BIOPLASTIC COMPOSITES IN A RATIO VARIATION OF MODIFIED CASSAVA STARCH - GLUCOMANNAN AND ACETIC ACID CONCENTRATION. In: UNSPECIFIED.

Ir. Made Pharmawati,M,Sc., PhD, MADE PHARMAWATI and Dr. Dra Anak Agung Sagung Alit Sukmaningsih K., M.Repro, ANAK AGUNG SAGUNG ALIT SUKMANINGSIH K. and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Iriani Setyawati S.Si., M.Si., Iriani Setyawati (2017) Budidaya Tanaman Hias di Panti Asuhan SOS Desa Taruna Tabanan, Bali. In: UNSPECIFIED.

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Sri Mulyani, M.P., SRI MULYANI (2017) KARAKTERISTIK BIOPLASTIK PATI SINGKONG TERMODIFIKASI DALAM VARIASI SUHU DAN pH GELATINISASI. In: UNSPECIFIED.

Ir. Ida Bagus Wayan Gunam, M.P., Ph.D., Ida Bagus Wayan Gunam and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Prof. Ir. Nyoman Semadi Antara, M.P. Ph.D., NYOMAN SEMADI ANTARA and A.A. Made Dewi Anggreni, S.TP., M.Si., A. A. MADE DEWI ANGGRENI and Dr. Ir. Yohanes Setiyo, M.P., Yohanes Setiyo and Dr. Ir. Ida Bagus Putu Gunadnya, M.S., IDA BAGUS PUTU GUNADNYA (2017) Biodesulfurization of Dibenzothiophene by a Newly Isolated Agrobacterium tumefaciens LSU20. In: UNSPECIFIED.

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Ni Luh Yulianti, S.TP., M.Si., Ni Luh Yulianti (2016) IPTEK BAGI MASYARAKAT (IbM) PETANI JAMBU METE DI DESA TIANYAR BARAT KECAMATAN KUBU KABUPATEN KARANGASEM. In: UNSPECIFIED.

I Wayan Gede Sedana Yoga, S.TP., M.Agb., I WAYAN GEDE SEDANA YOGA and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2016) MANAJEMEN RANTAI PASOK BEBERAPA KOMODITAS HORTIKULTURA DI KABUPATEN KLUNGKUNG. In: UNSPECIFIED.

Ir. Ida Bagus Wayan Gunam, M.P., Ph.D., Ida Bagus Wayan Gunam and Prof. Ir. Nyoman Semadi Antara, M.P. Ph.D., NYOMAN SEMADI ANTARA and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Ir. Yohanes Setiyo, M.P., Yohanes Setiyo and I Gusti Ayu Lani Triani, S.TP., M.Si., I GUSTI AYU LANI TRIANI and A.A. Made Dewi Anggreni, S.TP., M.Si., A. A. MADE DEWI ANGGRENI (2015) BIODESULFURISASI DIBENZOTHIOPHENE DENGAN BAKTERI PENDEGRADASI SULFUR YANG DIISOLASI DARI LANGKAT SUMATERA UTARA. In: UNSPECIFIED.

Dr.Ir. Luh Putu Wrasiati, M.P., LUH PUTU WRASIATI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and I Wayan Gede Sedana Yoga, S.TP., M.Agb., I WAYAN GEDE SEDANA YOGA and Ni Putu Suwariani, S.TP.,M.Biotech, NI PUTU SUWARIANI (2012) APLIKASI PEMBEKUAN SEBAGAI PERLAKUAN PENDAHULUAN PADA PROSES PRODUKSI CHIP SALAK. In: UNSPECIFIED.

A.A. Made Dewi Anggreni, S.TP., M.Si., A. A. MADE DEWI ANGGRENI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr.Ir. Luh Putu Wrasiati, M.P., LUH PUTU WRASIATI (2014) Pengaruh Jenis Media Terhadap Pertumbuhan, Kadar Protein Dan b-Karoten Mikroalga Tetraselmis chuii. In: UNSPECIFIED.

A.A. Made Dewi Anggreni, S.TP., M.Si., A. A. MADE DEWI ANGGRENI and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Ir. Ida Bagus Wayan Gunam, M.P., Ph.D., Ida Bagus Wayan Gunam (2015) The Comparison Of Media On The Microalgae Nannochloropsis sp. Culture. In: UNSPECIFIED.

Book

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA (2017) TEKNOLOGI POLIMER INDUSTRI PERTANIAN. 1 ed. Intimedia. ISBN 78-602-1507-47-6

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Gusti Ayu Kadek Diah Puspawati, S.TP., M.Si., GUSTI AYU KADEK DIAH PUSPAWATI (2011) RANCANGAN PERCOBAAN TEORI, APLIKASI SPSS DAN EXCEL. 1 ed. Lintaskata publishing. ISBN 978-602-99853-1-3

Prof. Dr. Ir. Bambang Admadi Harsojuwono, M.P., BAMBANG ADMADI HARSOJUWONO and I Wayan Arnata, S.TP., M.Si., I WAYAN ARNATA and Dr. Gusti Ayu Kadek Diah Puspawati, S.TP., M.Si., GUSTI AYU KADEK DIAH PUSPAWATI (2011) RANCANGAN PERCOBAAN TEORI, APLIKASI SPSS DAN EXCEL. 1 ed. Lintaskata publishing. ISBN 978-602-99853-1-3

This list was generated on Sat May 4 04:03:55 2024 WITA.